Information Covid-19

Vi på Bilskadecenter tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktig-hetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt oavsett om du behöver hjälp med skadebesiktning, service eller reparation.


Försiktighetsåtgärder

Det viktigaste är att fokusera på att minska risken för smittspridning. Därför har vi tagit fram ett antal praktiska åtgärder som kan hjälpa dig som kanske känner en viss oro för att komma till oss.
  • Vi sätter in extra städning på vår anläggning/ar och desinficerar på särskilt utsatta ställen (som toalett, dörrhandtag mm).
  • Anställda som kan ha varit utsatta för smittrisk, eller har symptom som kan tyda på smitta är inte på arbetsplatsen.
  • Vi välkomnar dig till anläggningen men vi skakar däremot inte hand.
  • Våra servicetekniker använder skyddshandskar samt täcker över ratt, golv och säten i bilen. Vi desinficerar nycklar, när vi tar emot och lämnar tillbaka din bil.

Hantering av bilnycklar

Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök kan lämna din nyckel i en nyckellåda. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din servicetekniker, så får du din nyckel på parkeringsplatsen och slipper gå in på anläggningen.

Har du frågor kring våra rutiner, eller förslag på hur vi kan göra mer för att öka tryggheten i vårt möte med dig?

Välkommen att kontakta oss.
820
834