Förändrade öppettider

Vi börjar närma oss slutet av året, lite vila och ledighet står för dörren.

Vi har därför förändrade öppettider.

Torsdag 23/12 stänger vi 15:00

Fredag 24/12 stängt

Fredag 31/12 stängt

Torsdag 6/1 stängt

Fredag 7/1 stängt

Bra att veta!

VI på Bilskadecenter tipsar om vad som är viktigt att tänka på vid olyckor eller skador.

Läs mer

Så funkar det!

Läs här vad som händer när du lämnar in din bil hos oss för skadereparation hor Bilskadecenter i Enköping.

Läs mer
Kontakta oss (Stängd)
Klicka här för att visa innehållet.
Skicka!

Välkommen till Bilskadecenter i Enköping

Vi är en av Sveriges största skadeverkstäder. Ända sedan företaget grundades 1974 har vi fokuserat på att ständigt ligga i framkant vad gäller teknik och metoder inom skadereparationer.

Vi har ett nära samarbete med försäkringsbolag och de olika bilmärkena. Från att från början arbetat med enbart lackering har vi under åren investerat i kompetens, utrustning och lokaler så att vi idag kan göra i stort sett alla typer av skadereparationer på nästan alla bilmodeller. Våra specialiserade medarbetare står beredda att ta hand om dig och ditt fordon. Bilskadecenter är också bland annat auktoriserad BMW och MINI serviceverkstad.Vi tar ansvar för kvalitet och miljö
Bilskadecenter är certifierat enligt ISO 9001, vilket ställer höga krav på våra processer vilket i slutändan gynnar dig som kund. En reparerad bil ska uppfylla samma säkerhetskrav som en ny bil. Vi tar också ansvar för miljön och är certifierade enligt ISO 14001. Att reparera en bil i stället för att tillverka en ny är en bra besparing på våra gemensamma resurser.

Mer om Bilskadecenter
801